Информация

Подарете един прекрасен бутиков подарък за вашите близки, приятели или колеги. Ваучерът за нашите ескейп игри  „Кристалният Череп“ и "Черната Перла е един вълнуващ подарък, който ще остави траен спомен за невероятно изживяване в приключенския свят на прочутия археолог Индиана Джоунс и мистичният пиратски кораб на Джак Спароу. Този ваучер е подходящ подарък както за специални поводи, като годишнини, рождени дни, семейни празници, така и за колеги, бизнес партньори и др. Бягството от стаята е изживяване, което може да сплоти семейства, приятелства и връзки, но също и всеки работен колектив, и да го превърне в сплотена и продуктивна работна единица. Самият ваучер е изработен от топ графичен дизайнер за последното десетилетие в България. Опаковъчният плик е ръчно изработен и инкрустиран с прекрасни дървени зъбни колела.

Видове ваучери

1. Физически/Действителен ваучер, който се персонализира, разпечатва и поставя в ръчно направен с инкрустиран дървени колела плик.

2. Електронен ваучер, който се персонализира и се изпраща по електронен път на клиента.

Необходима информация за персонализиране на ваучера

За да ви издадем ваучер, трябва да ни предоставите следната информация във онлайн формата намираща се в най-долната част на тази страница:

Вашето име: Тук трябва да напишете името на човека, който поръчва ваучера.


Вашият е-mail: Тук трябва да напишете имейла на човека, който подарява ваучера.


Вашият телефон: Тук трябва да напишете телефона на човека, който подарява ваучера.


Подарък от (от кого е ваучера): Тук трябва да напишете от кой искате да пише, че е е подарен ваучера.


Подарък за (за кого е ваучера): Тук трябва да напишете името на физическото/те или юридическото/те лица, на които искате да подарите ваучера /Максимум 25 символа/.


Брой участници: Тук трябва да изберете от скрол менюто, за колко човека желаете да подарите игра. /минимум двама, максимум осем, препоръчителен брой четирима/.


Искам да получа ваучера: Тук трябва да изберете от скрол менюто метода, по който желаете да го получите.

Метод на получаване

1. На място от адреса на стаята: След попълване и подаване на необходимите данните за издаване на ваучера от ваша страна, ваучера ви ще бъде готов и изработен в рамките на 5 минути. Ще можете да го вземете от адреса на стаята: гр. София 1000, ул. Солунска №45 в работното ни време всеки ден от 10:00 до 22:00. Единствената молба, която имаме е да ни се обадите на телефон +359882321222, поне 30 минути преди да тръгнете към адреса, за да можем да осигурим служител на обекта, тъй като ние работим с предварителни резервации и не винаги има наш служител на обекта.

2. По имейл: След попълване, подаване на необходимите данните за издаване на ваучера и заплащане от ваша страна, вашият ваучер ще бъде автоматично генериран от нашата система и ще ви бъде изпратен имейл, в който като прикачен файл ще откриете закупеният от вас ваучер. /Моля проверявайте си и вашата СПАМ папка на пощата ви/. При липса на такъв имейл в рамките на 30 минути, моля свържете се с нас по телефон +359882321222, за да можем да ви съдействаме да си получите закупеният продукт.

3. По куриер: Ваучерът може да бъде изпратен по куриер на всеки адрес в страната или офис на куриерска фирма Еконт. Всички такси по куриерските услуги са за сметка на клиента.

- При поръчка на ваучер преди 17:00, ваучера ще бъде доставен на адрес или офис на Еконт не по късно от 19:00 на следващият ден, за територията на град София.

- При поръчка на ваучер след 17:00, ваучера ще бъде доставен на адрес или офис на Еконт не по късно от 48 часа от създаването на поръчката, за територията на град София.

- При поръчка на ваучер за доставка извън територията на гр. София, ваучера ще бъде доставен на адрес или офис на Еконт не по късно от 48 часа от създаването на поръчката.

Цени:

Ваучер за двама: 120,00 лв.

Ваучер за трима: 140,00 лв.

Ваучер за четирима: 160,00 лв.

Ваучер за петима: 180,00 лв.

Ваучер за шестима: 200,00 лв.

Ваучер за седмина: 220,00 лв.

Ваучер за осмина: 240,00 лв.

Начини на плащане

1. Кредитна /Дебитна карта - Валиден начин за плащане за всички видове ваучери и методи на получаване.

2. На каса на Easypay - Валиден начин за плащане за всички видове ваучери и методи на получаване.

3. Онлайн системата на ePay - Валиден начин за плащане за всички видове ваучери и методи на получаване.

4. BPay / Банкомат - Валиден начин за плащане за всички видове ваучери и методи на получаване.

5. На място / В брой - Валиден начин за плащане само за издаден физически ваучер и метод на получаване от адреса на Ескейп стаята.

6. По Банков превод - Валиден начин за плащане само за издаден електронен ваучер и метод на получаване по посочен от клиента имейл.

7. Наложен платеж - Валиден начин за плащане само за издаден физически ваучер и метод на получаване до адреса на клиента или офис на Еконт.

Валидност

Валидността на всички ваучери е ДВА месеца от дата на издаване, след този срок ваучерът не може да бъде използван и ще бъде НЕВАЛИДЕН!

Начин на използване

1. Всички ваучери трябва да бъдат използвани в срока на валидност, упоменат на ваучера.

2. Ваучерът трябва да се носи непосредствено преди игра и да бъде предаден на оператора на стаята. Без физически да носите вашия ваучер, няма как да го използвате!

3. Ваучера се използва, като платежно средство след създаване на резервация през нашата онлайн резеревационна система. Ползвателя на ваучера трябва първо да резервира удобен за него ден и час за игра. След създаване на резервация системата ни ще ви пренасочи към методите за плащане, там има бутон озаглавен „Ваучер“ натискате го, въвеждате номера на ваучера и резервациата ви е създадена и потвърдена.