Няма по-вълнуващо събитие от рождения ден на детето ви. Ако искате да организирате незабравимо събитие с гости, парти изненади и оригинална обстановка – изберете нашия Escape Room!

Какво предлагаме?

Eдна от най-добрите Escape стаи в цяла Европа ще ви потопи във вълнуващия свят на Индиана Джоунс. Елате да решите древните загадки и да спасите бъдещето на човечеството, а преди или след това едночасово приключение, нека празнуваме заедно в Escapeway залата за парти, която можем да ви предоставим.

Стаята е оборудвана с 3 броя 55-инчови смарт телевизора, Playstation 3 и Plastation 4 с изобилие от хитови игри, 4 бр. контролери за Playstation 3 и 8 бр. контролери за Playstation 4. В нея може да релаксирате и изчакате играещите в нашия Escape Room, докато се наслаждавате на приятна музика, игри и напитки.

За партито на своето дете можете да изберете ползването на аниматор. Цената е 30 лв за група. Разбира се, ако децата са над 14 години това далеч не е задължително, тъй като на разположение на децата е нашият Game оператор, който ще се погрижи за комфорта и градуса на настроението на децата и на място може да ви посъветва дали парти групата има нужда от допълнителна анимация. 

Капацитетът на парти стаята е до 16 човека. Цената за наем е 40 лв за всеки започнат астрономически час. В нашия Escape Room способностите си могат да предизвикат до 8 участника. Разделете гостите си в отбори и се отдайте на заслужено забавление при нас.

Цените за игра в нашия Escape Room са както следва:

За 2 играча цената е 100 лв.;
За 3 играча цената е 120 лв.;
За 4 играча цената е 140лв.;
За 5 играча цената е 160лв.;
За 6 играча цената е 180 лв.;
За 7 играча цената е 196 лв.;
За 8 играча цената е 216 лв.;

Защо да изберете нас?

Ние от Escapeway сме лидери в забавлението, а стаите ни са едни от най-високо оценените от клиентите на този тип игри.

Все повече деца предпочитат да празнуват рождените си дни шеметно със свои връстници, а интригуващата обстановка и богатият избор от игри са ключов фактор при избора на типа детско парти.

Каним ви да се присъедините към горещата тендеция – детски рожден ден в Escape Room и лудо афтър парти в нашата зала за игри. Забавлението е гарантирано!

Как работим?

С оглед на безопасността на детските забавления, които предлагаме, Escapeway организира рождени дни за деца над 7 години.

Работим с кетъринг компанията „100 грама сладки“, от чиито каталог може да изберете своето меню. Ние ще се погрижим за поръчката, логистиката, доставката и аранжирането на храните. В случай, че желаете да ползвате друга компанията или да внесете храна отвън – таксата сервиз е 40 лв. Всичко, което изберете следва да има необходимите документи за качество – произход, сертификати, фактури и др.

В парти залата към нашия Escape Room разполагаме с две хладилни витрини. Предлагаме и различни слабо алкохолни напитки за родителите на празнуващите деца.

И още… лично отношение и внимание към детайла

За да направим празника ви незабравим, можем да изработим за вашето дете персонални покани с инкрустиран плик. Цената за една покана е 5лв. Готовите продукти може да вземете както от място, така и да ви ги и изпратим по куриер.

За целта е нужно да ни предоставите следната информация: име на рожденика, заглавие на поканата, дата и час на събитието, телефонен номер за потвърждение на присъствието или контакт с родител, както и броя на гостите ви.

Нашата работа е да ви направим щастливи. Заповядайте да се забавляваме заедно.

Заявете своя специален ден още сега!