Възстановяване на заплатени суми е възможно единствено след уведомяване на наш служител само по имейл и не по-късно от 72 часа преди направената от вас резервация! Депозитът от 40 лв. не подлежи на възстановяване. При неявяване на клиенти в резервирания от тях ден и час и без предупреждение за това им действие, то заплатената от тях сума не подлежи на възстановяване. В зависимост от метода на плащане, заплатените суми ще бъдат възстановени по различен начин.

Ако сте заплатили по банков път, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени в банкова сметка, от която е извършено плащането. В случай, че сте заплатили по банков път с вносна бележка, то трябва да пазите този документ, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашия офис.

Ако сте заплатили със системата на ePay, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашия ePay акаунт.

Ако сте заплатили на място в нашият офис, то трябва да ни посетите отново, като трябва да съхранявате и да ни предоставите касовата бележка, за да ви възстановим сумата в брой на момента.

Ако сте заплатили със системата на PayPal, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашия PayPal акаунт.

Ако сте заплатили с 10 цифрен код на каса на EasyPay, то трябва да ни посетите отново в нашия офис. Трябва да съхранявате удостоверението за плащане, издадено ви от касата на EasyPay. Трябва да ни го предоставите, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашия офис.

Ако сте заплатили с кредитна/ дебитна карта, то в 14 дневен срок сумата ще ви бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.