Тиймбилдинг ли? Какво е това?

Тиймбилдингът е модерен способ за сплотяването на екипите на фирми от всякакви браншове и размери. Изследванията показват, че това е най-добрата финансова инвестиция за подобряването на качеството на работа на даден колектив. Създаването на близки взаимоотношения може да гарантира за това, че за служителите местоработата им ще се превърне във втори дом и съответно няма да пожелаят да я заменят с лека ръка за друга. Все повече реномирани компании прилагат този метод, което е неоспоримо доказателство за неговата ефективност.

 

Подходящ ли е един Escape Room за тиймбилдинг?

За разлика от рафтинга и излетите сред природата, посещението на стая за бягство включва и сериозни интелектуални усилия от страна на участниците. Изправени пред разнообразни трудности в непозната среда, те трябва да дадат всичко от себе си, за да решат поставените пред  тях загадки и да се измъкнат за по-малко от час. От тях се изискват задружни действия - самостоятелно и без добра комуникация не биха могли да разшифроват зададените им ребуси. Някои ще блеснат с лидерски качества, а други - с неподозирано до момента логическо мислене. След като излязат, може дори да преосмислят своите роли в офиса. 

 

Ами ако не успеят да излязат?

Няма да бъде краят на света (всъщност, според историята на играта ще бъде...). Дори и членовете на някой отбор да не съумеят да се справят с предизвикателството да се измъкнат, изживяването може да бъде от неимоверна полза, тъй като ще разкрие слабите страни, които трябва да преодолеят. Този безценен урок може да се прехвърли и в работната среда впоследствие. Успехът, от друга страна, би им вдъхнал допълнителна увереност в техните колективни способности. Във всеки случай, те ще останат с усмивки на лицата, а това събитие ще бъде помнено дълго от тях.

 

Защо точно вашият Escape Room?

В "Кристалният череп" участниците ще бъдат телепортирани директно във филмите за Индиана Джоунс. С неговата култова шапка и кожен камшик под ръка те ще влязат в кожата на популярния американски археолог. Феновете на поредицата ще останат във възторг от прецизността, с която са изпипани всички детайли по интериора, а енигматичната история ще ги извади от тяхното ежедневие на секундата. Усещането не може да бъде надминато от който и да е филм, дори да е 3D!

Освен това, стаята ни е на първо място вече една година в независимия сайт "Всички стаи".Стотици клиенти са оценили на най-високо равнище нашите декори, персонал, загадки и история и благодарение на тях имаме честта да сме първенци сред десетките претенденти за титлата:  http://www.vsichkistai.bg/

За малко да пропуснем един важен факт - нашата локация е леснодостъпна и няма да ви се налага да се чудите как да ни достигнете - намираме се в София, на улица Княз Борис 104, точно до Съдебната палата.
 

Имате ли специални условия за тиймбилдинг събития?

С оглед на значимостта на подобни мероприятия, предлагаме намаления на цените за тиймбилдинг събития:

Брой участници

Стандартна цена на отбор

Стандартна цена на участник

Тиймбилдинг цена на отбор

Тиймбилдинг цена на участник

2

100.00 лв.

50.00 лв.

90.00 лв.

45.00 лв.

3

120.00 лв.

40.00 лв.

110.00 лв.

36.66 лв.

4

140.00 лв.

35.00 лв.

130.00 лв.

32.50 лв.

5

160.00 лв.

32.00 лв.

150.00 лв.

30.00 лв.

6

180.00 лв.

30.00 лв.

170.00 лв.

28.33 лв.

7

196.00 лв.

28.00 лв.

186.00 лв.

26.57 лв.

8

216.00 лв.

27.00 лв.

206.00 лв.

25.75 лв.

Тези цени важат за тиймбилдинг, който резервира повече от един игрален час за нашия Escape Room.

Направете вашия тиймбилдинг действително ползотворен! Заповядайте в "Кристалния череп" - емоциите и спомените са гарантирани!