Тиймбилдинг ли? Какво е това?

Тиймбилдингът е модерен начин за сплотяване на екипите на фирми от всякакви браншове и размери. Изследванията показват, че това е най-добрата финансова инвестиция за подобряването на качеството на работа в даден колектив. Създаването на близки взаимоотношения може да гарантира, че за служителите местоработата им ще се превърне във втори дом и няма да пожелаят да я заменят с лека ръка за друга. Все повече реномирани компании прилагат този метод, което е неоспоримо доказателство за неговата ефективност.

 

Подходящ ли е един Escape Room за тиймбилдинг?

За разлика от рафтинга и излетите сред природата, посещението на стая за бягство включва и сериозни интелектуални усилия от страна на участниците. Изправени пред разнообразни трудности в непозната среда, те трябва да дадат всичко от себе си, за да решат поставените пред  тях загадки и да се измъкнат за по-малко от час. От тях се изискват задружни действия - самостоятелно и без добра комуникация не биха могли да разшифроват зададените им ребуси. Някои ще блеснат с лидерски качества, а други - с неподозирано до момента логическо мислене. След като излязат, може дори да преосмислят своите роли в офиса. 

Какъв е капацитета за организиране на тиймбилдинг?

Към момента максималният ни капацитет за гости в нашите стаи е 24 човека. При групи до 12 играча ги разделяме на равен брой участници и играят двете ни ескейп стаи едновременно. Това е възможно, защото и двете ни стаи се намират в непосредствена близост една до друга. При по - голям брой участници се създават повече от два отбора, като третият отбор и евентуално четвъртият могат да изчакат първите два отбора да приключат с тяхната игра в Парти центъра, с който разполагаме. В него ще ви зарадваме с  3 бр. Playstation 4 - pro конзоли с всички ТОП игри на пазара, 3 бр. 55 инчови смарт телевизори, настолни игри, покер чипове, шах, табла и безброй напитки подходящи за почерпка. Включително можем да организираме и кетъринг за вашето събитие, като работим само с най-добрите на пазара - нашите колеги от 100 грама сладки. Цената на Парти центъра ни е 70,00 лв. на всеки започнат астрономически час. 

Каква е продължителността на събитието?

Продължителността на една игра, в която и да било от нашите ескейп стаи е 60 минути. В зависимост от броя групи, един Тиймбилдинг може да продължи от 1 час до 3 часа.

 

Ами ако не успеят да излязат?

Няма да бъде края на света (всъщност, според историята на играта ще бъде...). Дори и членовете на някой отбор да не съумеят да се справят с предизвикателството, изживяването може да бъде от неимоверна полза, тъй като ще разкрие слабите страни, които трябва да преодолеят. Този безценен урок може впоследствие да се прехвърли и в работната среда . Успехът, от друга страна, би им вдъхнал допълнителна увереност колективните способности. Във всеки случай, те ще останат с усмивки на лицата, а това събитие ще бъде помнено дълго от тях, като за всеки участник сме предвидили персонална печатна снимки с автентични реквизити. 

 

Защо точно нашите Escape Rooms?

В "Кристалният череп" участниците ще бъдат пренесени директно във филмите за Индиана Джоунс. С неговата култова шапка и кожен камшик под ръка, те ще влязат в кожата на популярния американски археолог. Феновете на поредицата ще останат във възторг от прецизността, с която са изпипани всички детайли по интериора, а енигматичната история ще ги извади от тяхното ежедневие на секундата. Усещането не може да бъде надминато от който и да е филм, дори да е 3D! В "Черната Перла" ще се потопите в ексцентричния свят на легендарният пират Джак Спароу и неговия мистичен кораб. Тази стая е създадена да събуди всичките ви сетива и да ви пренесе от трюма на пиратски кораб, през пещери и отдавна изгубен Ацтекски град, в който ще трябва да откриете изгубеното съкровище на изчезналата цивилизация. Двете ни ескейп стаи са правени по собствен дизайн, изпълнението е бутиково, декорите и обстановката енигматични, а задачите ви гарантираме, че не сте ги виждали никъде другаде, защото при създаването им са използвани инструментите на неформалното образование за придобиване на креативно, аналитично и нестандартно мислене.  

Освен това, стаите ни са на челните места в класациите на Tripadvisor и Google maps .Стотици клиенти са ни оценили на най-високо равнище нашите декори, персонал, загадки и история и благодарение на тях имаме честта да сме един от топ брандовете за Escape rooms в България

За малко да пропуснем един важен факт - нашите локации са леснодостъпни, в непосредствена близост една от друга и няма да ви се налага да се чудите как да ни достигнете -  Кристалният Череп е локализиран в София, на улица Княз Борис I №104, в близост до Съдебната палата, а Черната Перла се намира на ул. Солунска №45 на две пресечки от пешеходния булевард Витоша.
 

Имате ли специални условия за тиймбилдинг събития?

С оглед на значимостта на подобни мероприятия, предлагаме намаления на цените за тиймбилдинг събития:

Брой участници

Стандартна цена на отбор

Стандартна цена на участник

Тиймбилдинг цена на отбор

Тиймбилдинг цена на участник

2

120.00 лв.

60.00 лв.

102.00 лв.

51.00 лв.

3

140.00 лв.

47.00 лв.

119.00 лв.

40.00 лв.

4

160.00 лв.

40.00 лв.

136.00 лв.

34.00 лв.

5

180.00 лв.

36.00 лв.

153.00 лв.

31.00 лв.

6

200.00 лв.

34.00 лв.

170.00 лв.

28.00 лв.

7

220.00 лв.

32.00 лв.

187.00 лв.

26.00 лв.

8

240.00 лв.

30.00 лв.

204.00 лв.

25.00 лв.

Тези цени важат за тиймбилдинг, който резервира повече от един игрален час за нашия Escape Room.

Направете вашия тиймбилдинг действително ползотворен! Заповядайте в "Кристалния череп" и "Черната Перла" - емоциите и спомените са гарантирани!