Играта и всички интеракции с предмети в стаята са напълно безопасни.

 

• Онлайн – След направена резервация чрез нашата онлайн форма, системата ни ще ви прехвърли към възможните начини за заплащане, които са: кредитна и дебитна карта, bpay, epay, банков превод или easypay, в който случай ще ви бъде издаден референтен код, с който ще трябва да заплатите на каса на easypay. Системата ще ви предостави възможност да заплатите ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ДЕПОЗИТ на стойност от 40 лв., който се заплаща в срок от 48 часа от създаването на резервацията ви • На място – В случай, че решите да изберете тази опция, то трябва в срок от 48 часа от създаването на резервацията да посетите с предварителна уговорка по телефон, един от двата ни обекта и да заплатите 40 лв. в брой. Незаплащането на депозит в посоченият срок ще доведе до автоматично анулиране на вашата резервация. Изключение за плащане на задължителният депозит се прави единствено когато срока от създаването на резервация, до настъпването на играта е по-кратък от 48 часа, НО в този случай се изисква задължително потвърждение от страна на клиента по телефон. 

Отговорът на този въпрос е категорично ДА! Наш служител ще наблюдава вашата игра и при необходимост ще съдейства за вашето незабавно напускане на стаята. Останалата част от отбора може да продължи играта. При прекратяване на играта от участник, независимо по какви причини, този участник не може да се върне обратно в стаята.

 

В секция контакти на нашият интернет сайт ще откриете форма за обратна връзка, както и различни методи за свързване с нашия екип. Очакваме всички ваши въпроси, мнения и препоръки, като за ваше удобство нашите служители ще бъдат максимално бързи и ясни с всичко, от което имате нужда.

Играта е предизвикателство за вашето креативно мислене, логически подход и работа в екип. Но най-вече, тя е предназначена за вашето забавление и не изисква никакви по-специални умения или физически усилия.

Нашият опит досега показва, че отборите между 2 и 8 човека оптимално си разпределят предизвикателствата така, че всеки да излезе от Играта удовлетворен, че е бил полезен на своя екип. Ако сте повече от шестима играча, препоръчваме разделяне на отбори, което ще направи Играта още-по интересна, тъй като може да има съревнование между екипите.

Изискваме от всички отбори да са 10 минути преди резервирания час на адреса на нашата стая. Това се налага, тъй като трябва да се проведе кратък инструктаж относно правилата на играта. При закъснение по-голямо от 15 минути след уречения час за игра, вашата резервация отпада и заплатената сума от вас не се възстановява. Изключение може да се направи единствено в случай, че след вашата резервация следващият час за игра не е запазен от друг отбор.

„Бягство от стаята“ е сравнително нов вид игра, в която екип от двама до шестима участника влизат за 60 минути в специално подготвени помещения, пресъздаващи в реални условия ситуации, задачи и кодове за разгадаване. Играта е особено динамична и емоционална, тъй като всяко правилно решение на дадена загадка, отвежда участниците до следващо ниво, предлагащо различни предизвикателства и нови изживявания. Участниците в нея могат на живо да проверят своите логически, пространствени, комбинативни и наблюдателни способности, чувство за време и отборен дух.

Играта изисква 60 минути. Препоръчваме да пристигате с 10 минути по- рано от запазения ви час, за да може нашият екип да ви запознае с указанията и основните правила на Играта.

Играта приключва след разрешаването на всички загадки в нея и отварянето на финалната врата или след изтичането на поставените 60 минути.

• В стаята не се допускат лица, употребили алкохол или наркотични вещества. • Внасянето на напитки и тютюнопушенето са забранени на територията на обекта. • Използването на записващи и мобилни устройства по време на игра е абсолютно забранено и при нарушаване на това условие играчите се извеждат незабавно от стаята.

В играта може да влезе всеки с отборен, приключенски дух, който желае да изпита и сподели с неговия екип подготвените от нас предизвикателства. Младите търсачи на приключения под 14 години е необходимо да бъдат с пълнолетен придружител, който НЕ Е задължително да участва в играта. За подрастващи под 14 годишна възраст играта може да се осъществи само и единствено с присъствието на придружител, който да участва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в игралните дейности. Нашата Игра и нейните предизвикателства са готови да посрещнат Вас, Вашето семейство, компания или тиймбилдинг събиране.

Начините за резервиране на час са като използвате онлайн формата ни чрез, която ще можете да запазите удобен за вас ден и час. Можете да направите резервация и по телефон. Промяна в резервацията е възможна като се свържете с нас по телефон, но не по-късно от 72 часа от запазения ден, като новият час ще бъде съобразен спрямо възможностите в нашия календар. В случай, че искате да запазите час от днес за днес е необходимо да се свържете с нас чрез обаждане.

За съжаление нашата стая не е приспособена за хора с увредена моторна система или за хора с нарушено зрение. В процес сме по създаване на условия и за тяхното участие. Височината на тавана в нашата стая е 3,12 м., стаите ни са сравнително нормални като размери и във всяка има климатизация. В случай, че в отбора Ви има участник, страдащ от клаустрофобия или дихателно заболяване, моля свържете се с нас.

Вашата игра се наблюдава от нашия екип и в случай на затруднение ще ви бъдат дадени подсказки, които ще ви помогнат да продължите играта и да се наслаждавате докрай на изживяването.