Ако сте динамични, активни хора, които търсят място за забавление и нови предизвикателства, отговорът на вашето търсене е нашият Escape Room и зала за спортни събития!

Какво предлагаме?

Освен да се впуснете в търсене на древни кодове и послания на маите в нашия Escape Room, вече можете да съчетаете вълнуващого изживяване с най-разнообразни гейм активности.

Разполагаме с напълно технически оборудван терен, където може да се насладите на всяко спортно събитие. Залата към нашия Escape Room е с капацитет до 14 човека, разполагаме с два броя 50-инчови смарт телевизиора, Playstation 3 и Plastation 4 с много игри, 6 бр. контролери за Playstation 3 и 2 бр. контролери за Playstation 4, настолни игри, както и два хладилника с разнообразни напитки.

Защо да изберете нас?

Избирайки Escapeway, не само ще станете част от вълнуващото офлайн преживяване, за което всички говорят, но и ще съчетаете играта в Escape Room с екслузивен достъп до залата ни за спортни събития за вас и вашата компания. Там може да гледате избрани мачове, да организиране карти, шах турнири и други настолни игри, да играете на компютър, необезпокоявани от децата/ или с тях. И всичко това – далеч от препълнените заведения и борбата за внимание на обслужващия персонал. Изберете кетъринг, напитки и заповядайте на терена, за да допълните своето Escape Room преживяване.

Как работим?

Свържете се с нас, за да запазите ден и час за игра в нашия Escape Room и се насладете на включеното в преживяването спортно събитие. Ще ви окажем пълно съдействие и ще отговорим на всеки ваш въпрос. Важно е да уточним, че алкохолните напитки в хладилните ни витрини се поставят, закупуват и консумират единствено от лица, навършили 18 години. Всяка консумация на напитки се осъществява чрез приемно-предавателен протокол, в който от наличните напитки изваждаме броя на консумираните и според публикувания ценоразпис добавяме консумацията към общата сума за събитието. Лесно, бързо и прозрачно.

И още… вълнение и рекорд по добро настроение

Съберете приятели и нека заедно викаме за „наш’те“, докато отборите пренареждат историята в Кристалния череп! Обещаваме ви ведро обслужване, позитивно отношение и истинско забавление за вашата компания.

Добре дошли в Escapeway!