Някои бизнес събития може и да са скучни, освен ако не ги организирате в Escape Room. Не забравяйте да пуснете запитване за дата и час, а ние ще ви предоставим зала, в която може да проведете различни заседания и кръгли маси, след приключването на играта. Обзавеждането и оборудването са напълно подходящи за всяко бизнес или частно събитие от по-формален характер. А цените ни са атрактивни и повече от достъпни.

Какво предлагаме?

Залата за заседания и кръгли маси, която предоставяме към нашия Escape Room е напълно технически оборудвана и с капацитет до 16 човека. В нея може да се насладите на спокойна работна атмосфера, далеч от шума на големите хотели и масивни презентационни зали, но все пак в центъра на града. И преди всичко – да предразположите екипа си, като го потопите във вълнуваща реална гейм среда.

Защо да изберете нас?

Нашият любезен персонал има опит в организирането на различни бизнес събития от формален и неформален характер. Може да използвате залата на Escapeway за множество и различни мероприятия. Много малка част от реализираните ни проекти включват: гласуване на жури, провеждане на дискусии, брейнсторминг, корпоративни заседания, презентации и обсъждания…

Как работим?

Свържете се с нас, за да уточним деня и часа на събитието. Разкажете ни за вашата организация и целта на мероприятието, а нашият отзивчив екип ще ви предложи подходящи варианти и допълнителни идеи, за да реализирате планираната среща според най-високите си очаквания.

Ще съобразим кетъринга напълно с вашите изисквания и ще ви предложим уютна бизнес атмосфера.

Имаме едно условие – да се справите с предизвикателствата в тайнствения свят на Индиана Джоунс и да излезете от нашия Escape Room за 60 мин!

И още… професионализъм до последния детайл

Можете да разчитате на пълно техническо оборудване, като при нужда и желание от ваша страна можем да ви съдействаме и за осигуряване на допълнителни презентационни инструменти и материали, с които да допълните Escape Room преживяването си.

Заповядайте в Escapeway и оставете приятен спомен у вашите бизнес партньори и съмишленици!