Ето, че дойде моментът да поемете в нова посока! Вашият бъдещ семеен живот трябва да бъде отбелязан подобаващо. Организирайте щуро ергенско или моминско парти в нашия Escape Room и оставете спомените сами да говорят за себе си…

Какво предлагаме?

Освен разтърсващо офлайн преживяване и забавление от ново измерение, каквото подобава на една от най-добрите Escape стаи в Европа, на ваше разположение е и нашата зала за игри и релакс. Съчетайте вълнуващите загадки и предизвикателства за сетивата на нашия Escape Room с всички екстри на незабравимото ергенско или моминско парти.

Залата към нашия Escape Room е напълно технически оборудвана и с капацитет до 16 човека. Разполагаме с три броя 55-инчови смарт телевизора, Playstation 3 и Plastation 4 с много игри, 4 бр. контролери за Playstation 3 и 8 бр. контролери за Playstation 4, настолни игри, както и два хладилника с разнообразни напитки.

Какво е парти без покани? Специално за вашето събитие можем да изработим оригинални покани с инкрустиран плик за гостите ви. Цената за една покана е 5лв. Готовите продукти може да вземете както от място, така и да ви ги и изпратим по куриер. За целта е нужно да ни предоставите следната информация: име на ергена/момата, заглавие на поканата, дата и час на събитието, телефонен номер за потвърждение, както и броя на гостите ви.

Но това далеч не изчерпва капацитета от забавления за вашето щуро ергенско или моминско парти. Само ни попитайте за повече…

Защо да изберете нас?

Креативният ни и сплотен екип е на ваше разположение за всякакви идеи и предложения, с които да направим партито ви незабравимо и повече от забавно. Виждали сме много, а сега искаме да ви предложим най-доброто.

Условието – да успеете да се справите с логическите задачи и да излезете като безспорни победители от нашия Escape Room за 60 мин!

Как работим?

Свържете се с нас, за да запазите ден и час за вашето ергенско или моминско парти. Ще ви окажем пълно съдействие и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Консумацията на напитки от залата към Escape стаята ни се осъществява чрез приемно-предавателен протокол, в който от наличните напитки изваждаме броя на консумираните и според публикувания ценоразпис добавяме резултата към общата сума за събитието.

Насреща сме и за да обсъдим необходимия за вашето уникално парти кетъринг.

И още… не просто празник, а забавление, което ще запомните

Всяко парти в нашите Escape Room и зала носи индивуален характер и е напълно съобразено с личните ви предпочитания. Ще направим всичко възможно, за да се чувствате комфортно и… почти като в бъдещия си семеен дом. ;)

Създаваме вашия празник така, както ви харесва!