Escape room - Стая с трикове или пъзел стая Escape Way Rooms. Real escape game в София.

 

Информация

Подарете един прекрасен бутиков подарък за вашите близки, приятели или колеги. Ваучера за игра в стаята за бягство „Кристалният Череп“ е един вълнуващ подарък, който ще остави траен спомен за невероятно изживяване в приключенският свят на прочутият археолог Индиана Джоунс. Този ваучер е подходящ подарък , както за специални поводи, като годишнини, рождени дни, семейни празници така и за колеги, бизнес партньори и др. Бягство от стаята е изживяване, което може да сплоти както семейства, приятелства и връзки така и работен колектив и да го превърне в една сплотена продуктивна работна единица. Самият ваучер е изработен от топ графичен дизайнер за последното десетилетие в България. Опаковъчният плик е ръчно изработен и инкрустиран с прекрасни дървени зъбни колела.

 

Видове ваучери

1.  Физически/Действителен ваучер,  който се персонализира и изпечатва и поставя в ръчно  направен инкрустиран плик.

2.  Електронен ваучер, който се персонализира и се изпраща по електронен път на клиента.

 

Необходима информация за персонализиране на ваучера

За да ви издадем ваучер, трябва да ни предоставите следната информация:

1. Име на физическото/юридическото лице, което искате да пише на ваучера?

2.  Брой на играчите?

3.  Лице за контакт?

4. Телефон и Emailза лице за контакт?

5. Вид на ваучера Физически или Електронен?  

6. Метод на плащане?

7. Метод на получаване?

Тази информация може да ни я предоставите както чрез нашата форма за обратна връзка на интернет сайта ни, така и по имейл /info@escapeway.bg/ и телефон/+359888923111/

 

Начини на плащане

1. По банков път – След получаване на  всичката необходима информация за създаването на желаният от вас ваучер, ще бъде изпратено електронно писмо по Email на човека за контакт. Това писмо ще съдържа номера на ваучера, който трябва да бъде основанието за плащане в платежното нареждане, както и  нашата банкова сметка, по която да преведете дължимата сума.

2. На място – Спрямо предварителна уговорка по Email или Телефон за удобен ден и час на място от търговският обект, където се и намира нашата стая. Там може да заплатите както в брой, така и с карта.

3. Наложен платеж – След получаване на  всичката необходима информация за създаването на желаният от вас ваучер, ще ви бъде изпратен по куриерска фирма до желан от вас адрес или офис на съответната куриерска фирма. Всички куриерски такси са за сметка на клиента.   

4. Всички останали /Epay, PayPal, Easypay, Кредитна-Дебитна карта/ е необходима първо да резервирате час през нашата резервационна форма. Само така ще можете да бъдете пренасочена към различните ни системи за плащане и можете да го закупите по желаният от вас метод. Може да направите произволна резервация за 1 месец напред във времето и след  контакт с ползвателя на ваучера, часът да бъде пренасрочен за удобен за клиента ден и час. В този случай ваучера може да бъде получен, по всички желани методи от клиента.

 

Метод на получаване

1. По куриер – Ваучера може да бъде изпратен по куриер на всеки адрес или офис на съответната куриерска фирма предпочитана от клиента. Всички такси по куриерските услуги са за сметка на клиента.  

2. На място от търговският обект – След предварителен контакт с наш служител по имейл или телефон в посочен ден и час от клиента, ваучера може да бъде взет от адреса на търговският обект, на който се намира нашата стая за бягство /гр. София 1000, ул. Княз Борис №104 - Безистен/

3. По електронен път – След като бъде създаден електронният ваучер, той може да бъде изпратен по emailна лицето за контакт или ползвателя на ваучера на съответният електронен адрес. След получава, този ваучер трябва да бъде изпечатан от страна на клиента и да бъде в негово притежание преди стартиране на играта.    

 

Валидност

Валидността на всички ваучери е ДВА месеца от дата на издаване, след този срок ваучера не може да бъде използван и ще бъде НЕВАЛИДЕН!

 

Начин на използване

1. Всички ваучери трябва да бъдат използвани в срока на валидност упоменат на ваучера

2. Ваучера трябва да се носи непосредствено преди игра и да бъде предаден на оператора на стаята. Без физически да носите вашия ваучер, няма как да го използвате!