Escape room - Стая с трикове или пъзел стая Escape Way Rooms. Real escape game в София.
1. 60 минути игра в Escape room - Кристалният череп цени:
За 2 играча цената е 90 лв.;
За 3 играча цената е 99 лв.;
За 4 играча цената е 120лв.;
За 5 играча цената е 135лв.;
За 6 играча цената е 150 лв.;
За 6 играча цената е 150 лв.;
За 7 играча цената е 175 лв.;
За 8 играча цената е 200 лв.;
Деца до 7 годишна възраст играят безплатно, но рожденни дни за деца под 7 годишна възраст НЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!
 
При нужда разполагаме с Аниматор, който може да влезе и да участва с групата деца, ако това се налага! Препоръката ни е спрямо първите 10 минути от играта, да се прецени дали съответната група има нужда от такъв или може да се справи само с помощта на Game оператора ни. Цената на аниматора е 25,00 лв. за една група.
 
2. Цена за ползване на парти стая към Escape room - 40,00 лв. ЗА ВСЕКИ започнат час. Стаята има капацитет 14 човека, разполага с два броя 50 инчови смарт телевизиори, Playstation 3 и Plastation 4 с много игри, 6бр.  контролери за Playstation 3 и 2бр. контролери за Playstation 4,  настолни игри, два хладилника с разнообразни напитки.
 
3. Ценоразпис на безалкохолните и алкохолни напитки, които предлагаме.
 
Добавяме важно пояснение относно алкохолните напитки. Те се поставят в хладилните витрини, само при присъствие на лица навършили 18 години и могат да бъдат закупени и консумирани само от лица над 18 години. Предлагаме различни леко алкохолни напитки, тъй като често родители ползват парти залата за изчакване на техните деца и съответно искат да консумират такива напитки.
 
4. Нашият Escape room  работи с кетъринг компанията 100 ГРАМА СЛАДКИ, тази връзка ще ви отведе до каталога им с продуктите, които предлагат: КАТАЛОГ 
 
Уведомяваме ви, че не е проблем да изберете друго място за кетъринг, но задължително всичко, което изберете трябва да има необходимите съпътстващи документи за произход /Фактури, приемно предавателни протоколи, сертификати за качество и т.н. / без тези документи не можем да допуснем внасянето на каквито и да било храни. Предлагаме ви 100 грама сладки, тъй като можем с името на нашият бранд да гарантираме за високото качество на предлаганите от тях продукти! Ако изберете да ползвате 100 грама сладки моля в съпътстващ имейл да посочите кодовете на избраните от вас продукти, както и желаното количество. При този вариант ние ще поемем цялата логистика за поръчка, доставка и аранжиране на храните.
 
ВАЖНО: При избор на друга кетъринг компания от 100 грама сладки имаме такса сервиз в размер 40,00 лв.
 
5. Персонални покани с ръчно изработен и инкрустиран плик. Цената за една покана е 5лв. за брой. Поканите може както на място да ги вземете, така и да ви ги и изпратим по куриер. Ако желаете покани се налага да ни изпратите следната информация:
 
- Име на рожденик
 
- Име на поканата
 
- Дата и час на събитието
 
- Телефонен номер за потвърждение на присъствието
 
6. Консумацията на напитките я осъществяваме чрез приемно предавателен протокол. Ето и пример: описваме че има 100 броя напитки преди събитието, преброяваме след събитието, че има налични 70 броя напитки. Спрямо публикуваният ценоразпис калкулираме консумацията и я прибавяме към общата сума за мероприятието.
 
За нас ще бъде чест да бъдем домакини на вашия празник и ще дадем всичко от себе си да запомните преживяването за цял живот. 
 
Ако имате други въпроси не се притеснявайте да ме потърсите по всяко време! Винаги сме насреща за нашите клиенти.