Escape room - Стая с трикове или пъзел стая Escape Way Rooms. Real escape game в София.

Възстановяване на заплатени суми е възможно само и единствено след уведомяване на наш служител само и единствено по имейл не по-късно от 48 часа преди направената от вас резервация! Депозита от 40 лв. не подлежи на възстановяване. При неявяване на клиенти в резервираният от тях ден и час и без предупреждение за това им действие, то заплатената от тях сума неподлежи на възстановяване. В зависимост от метода на плащане заплатените суми ще бъдат възстановени по различен начин.

Ако сте заплатили по банков път, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във банкова сметка, от която е извършено плащането. В случай, че сте заплатили по банков път с вносна бележка, то трябва да пазите този документ, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашия офис.

Ако сте заплатили със системата на ePay, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашият ePay акаунт.

Ако сте заплатили на място в нашият офис то, трябва да ни посетите отново, като трябва да съхранявате касовата бележка, която трябва да ни предоставите, за да ви възстановим сумата в брой на момента.

Ако сте заплатили със системата на PayPal, то в 14 дневен срок, средствата ще ви бъдат възстановени във вашият PayPal акаунт.

Ако сте заплатили със 10 цифрен код на каса на EasyPay, то трябва да ни посетите отново в нашия офис. Трябва да съхранявате удостоверението за плащане издадено ви от каса на EasyPay . Трябва да ни го предоставите, за да ви възстановим сумата в брой на момента в нашият офис.

Ако сте заплатили с Кредитна/Дебитна карта, то в 14 дневен срок сумата ще ви бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.